Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Concert de Halloween
Juan de la Rubia

Descripció

faust

Fitxa artística

Juan de la Rubia, orgue

Programa

Banda sonora i improvisacions en directe sobre la pel·lícula Faust de F. W. Murnau, 1926

Descarregar el programa de mà
Document PDF (2.63MB)

Detalls

L’organista Juan de la Rubia interpretarà un seguit d'improvisacions sobre Faust de Murnau, una de les obres mestres del cinema mut. Pactes amb el dimoni, genets de l'apocalipsi i una trama romàntica plena de dramatisme inspirada en la versió de Goethe i les antigues llegendes germàniques. Una joia cinematogràfica amb banda sonora en directe per viure el Halloween i la diada de Tots Sants de pel·lícula!


De 15.30 a 18 h − Plaça Palau de la Música

I abans del terror... un tast de dolçor!

Enguany celebrem les tradicional Castanyada al Palau amb la DelaCrem, una de les 12 millors gelateries del món segons l'artífex dels postres, Jordi Roca.

Gelat de castanyes de Viladrau o moniato amb mel, sorbet de poma al forn i canyella, pastís de carabassa amb gingebre o brownie i molt més! Un assortiment de productes artesanals de tardor per celebrar la versió més estiuenca de la castanyada d'una manera original i única. 

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 1 Novembre 2016
    Dt
    18:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:15 €
Durada:105 minuts (aprox)
Organitza:Fundació Orfeó Català-Palau de la Música

També pots comprar per:

Telèfon

902 442 882

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir