Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Chambao
Explorar nous territoris

Descripció

Chambao

Detalls

Explorar nous territoris

Chambao és el grup de María del Mar ‘Lamari’ Rodríguez Carnero que, a més de ser la cantant ha compost la majoria de les cançons del seu nou disc “Nuevo ciclo”, a la tornada d’un viatge que va realitzar en 2015, després d’haver tancat quinze anys de trajectòria d’una banda en continu canvi i progressió, des del seu inicial “Flamenco Chill” fins a “10 años around the world”. Són noves versions dels seus temes més cèlebres als quals els acompanyen un elenc de convidats que van d’Enrique i Estrella Morente a Toumani Diabaté passant per Lila Downs, Macaco, Estopa, Ricky Martin, Cesaria Evora o Rosario.

Les sorpreses del nou treball comencen amb el single “Camino libre”, que marca el canvi de rumb de la formació malaguenya, amb un ballable ritme funk i unes percussions molt influenciades per l’idíl·lic paisatge uruguaià de Cabo Polonio que li va inspirar la cançó. L’estreta connexió amb aquest país també es fa evident al tema “En la raíz”, dedicat a la Família Núñez encarregada de gravar els ritmes de canbombe que inclou. Per la seva banda  “Dentro de mi pecho” és una chacarera, una dansa tradicional argentina que compta amb la guitarra de Jorge Drexler.

La connexió llatinoamericana l’evidencia la coproducció del porto-riqueny Eduardo Cabra, conegut com Visitante 13 quan milita a Calle 13. Amb ell Lamari s’ha interessat en explorar camins nous, cent per cent orgànics, que recalen en diversos estils. Allò andalús aflora a “Imagina” amb  Juanito Makande, el frondós afrobeat omple “Dondandaré”, a “Mejor versión” és Jorge Pardo qui emfatitza a la flauta un ritme reggae, amb “Aquí y ahora” investiga els ritmes marroquins i a “La danza del tiempo” el violí d’Ara Malikian posa accent oriental.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 3 Febrer 2017
    Dv
    21:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 18 a 48 €
Organitza:Concert Studio

Compartir