Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Chambao

Descripció

Chambao

Detalls

Chambao presenta el seu cinquè disc "Chambao" publicat el passat 8 de maig. Aquest nou àlbum manté l'essència Chambao, un grisol de músiques del sud i mediterrànies, d'abast global i tractades amb imaginació, arrel contemporània i extrema sensibilitat. Un disc que surt coincidint amb el desè aniversari de l'aparició del grup i que té una significació especial.  A banda de celebrar deu anys, per a mi, aquest cinquè disc és un tancament de cicle l'obertura d'una nova etapa personal i professional en la que 'res no té tanta importància' per anar amb carreres i empipaments, encara que segueixo aprenent dia a dia d'això últim, afirma Lamari, veu i ànima del grup.

Chambao és una paraula malaguenya i físicament és un espai fet amb senzillesa. El chill out es distingeix d'altres formes de música electrònica perquè no procura ritmes trance ni estridències, molt al contrari, es realitza en un tempo lent, oposant-se a l'alienació i vertigen característics de la vida urbana en la nostra societat global.

De l'afortunada fusió de sensualitat, passió flamenca, 3x4, tangos, rumbes i l'electrònica del chill out, s'obté Chambao. Una sorprenent proposta d'unió harmònica de tradició i innovació tecnològica amb lletres que creen una atmosfera de purificació musical.

I és que Chambao a més de música, és també desig manifest per una vida amb sentit.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 27 Desembre 2012
    Dj
    21:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 20 a 47 €
Organitza:Concert Studio

Compartir