Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

'Carmina Burana', una cantata màgica
La fortuna de Carl Orff

Descripció

20170427-Cor i Orq Liceu - Pons

Fitxa artística

Paula Sánchez-Valverde, soprano
Carles Pachón, baríton
Juan Noval-Moro, tenor
Cor Vivaldi-Petits Cantors de Catalunya (Dir. Óscar Boada)
Polifònica de Puigreig (Dir. Josep Maria Conangla / Emmanuel Niubò)
Cor del Gran Teatre del Liceu (Dir. Conxita Garcia)
Orquestra Gran Teatre del Liceu
Josep Pons, director

Programa

C. Debussy: Nocturnes
C. Orff:
Carmina Burana

Detalls

El repertori simfònic sempre ha estat una de les millors referències per valorar la qualitat d'una orquestra operística, més enllà del fossat del seu teatre. Sota aquesta inspiració, el titular de l'orquestra del Gran Teatre del Liceu, Josep Pons, sempre ha defensat que una orquestra d'òpera ha de mostrar prou flexibilitat per encarar altres repertoris. En aquest cas, ens proposa una obra misteriosa i singular, Carmina Burana, una de les peces de música clàssica que forma part avui en dia indiscutiblement de l'imaginari popular, tant per les seves grans versions clàssiques com per l'apropiació que n'ha fet la cultura diguem-ne no clàssica (del jazz, el rock i el hip-hop fins a les bandes sonores de pel·lícules com ara Excalibur). Música salvatge, directa i contundent, que ens pot entusiasmar perquè parla sobre beure com si fos l'últim dia i llibertinatges de tota mena, però que al mateix temps, ai!, conté reflexions angoixades sobre la nostra mortalitat. Inspirat en un recull de poemes medievals del segle XIII, Carl Orff, el seu compositor, va crear, sens dubte, una de les partitures immortals del segle XX que encara avui apel·la a les nostres emocions amb cantants al límit, una orquestra a tot drap sobre ritmes enfollits i percussions desenfrenades. El que dèiem: música que no s'oblida.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

 • 27 Abril 2017
  Dj
  20:00 h
  Sala de Concerts
  Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal.
  Entrades exhaurides

Informació de l'obra

Preus:de 22 a 69 €
Durada:110 minuts (aprox)
Organitza:Ibermúsica i Tritó

També pots comprar per:

Telèfon

902 442 882

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir