Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Carmina Burana de Carl Orff
Novena Simfonia de Beethoven

Descripció

Carmina Burana 648x680

Fitxa artística

Orquesta y Coro Estatales Ucranianos

Programa

C. Orff: Carmina Burana
L. van Beethoven: Novena Simfonia

Detalls

Carmina Burana, l'obra més famosa de Carl Orff, és un cant a la vida, a l'amor, al ball, la beguda i l'hedonisme, però sempre estant pendent dels designis del destí. Basada en 24 poemes llatins medievals, l'esperit despreocupat dels quals contrasta vivament amb els conceptes tradicionals de la vida i la mort a l'edat mitjana. Aquesta cantata radical i potent per a cor a gran escala, orquestra i solistes va ser un gran èxit en la seva estrena el 1937. La seva popularitat a tot el món des de llavors l'ha convertit en una ferma favorita entre cantants i públic per igual. Anirà acompanyada de la 9a Simfonia de Beethoven amb el seu immortal Himne de l'Alegria.

L’Orquestra Simfònica  i Cor Estatals Russos consagrats com un dels organismes  més destacats del seu país, ha desenvolupat al llarg dels anys una intensa activitat nacional i internacional, actuant en les principals sales d’Espanya i Europa,  interpretant un repertori ampli i divers.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 29 Març 2015
    Dg
    17:00 h

Informació de l'obra

Preus:de 24 a 51 €
Durada:150 minuts (aprox)
Organitza:Promoconcert

Compartir