Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Carmina Burana d'Orff
9a Simfonia de Beethoven

Descripció

20170414-cburana_palau

Detalls

Carmina Burana, l’obra més famosa de Carl Orff, és un cant a la vida, a l’amor, al ball, la beguda i l’hedonisme, però sempre estant pendent dels designis del destí. Basada en 24 poemes llatins medievals, l'esperit despreocupat dels quals contrasta vivament amb els conceptes tradicionals de la vida i la mort a l'edat mitjana. Aquesta cantata potent per a cor a gran escala, orquestra i solistes va ser un gran èxit en la seva estrena el 1937. La seva popularitat a tot el món des de llavors l'ha convertit en una ferma favorita entre cantants i públic per igual. Anirà acompanyada de la 9a Simfonia de Beethoven amb el seu immortal Himne de l'Alegria.

L’Orquestra Simfònica i Cor Estatals Ucraïnesos consagrats com un dels organismes  més destacats del seu país, ha desenvolupat al llarg dels anys una intensa activitat nacional i internacional, actuant en les principals sales d’Espanya i Europa,  interpretant un repertori ampli i divers.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 14 Abril 2017
    Dv
    18:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 28 a 55 €
Organitza:Promoconcert

Compartir