Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Carlos Nuñez

Descripció

Carlos Nuñez

Detalls

Carlos Núñez està considerat com un dels millors gaiters del món, una cosa que es pot comprovar fàcilment escoltant el seu darrer disc "Discover", una panoràmica recopilació del seu treball en què es pot sentir Núñez en companyia d'una extensa i eclèctica llista d'artistes de primer nivell internacional que inclou Montserrat Caballé, Jordi Savall, Ry Cooder, Ryuichi Sakamoto, Sinéad O'Connor, Jackson Browne, Roger Hodgson, Laurie Anderson, Carlinhos Brown, Buena Vista Social Club, Noa, Teresa Salgueiro, Carmen Linares o Luz Casal.

L'impressionant currículum d'aquest músic erudit gallec va començar a prendre forma de molt jove, quan va ser descobert pel mític grup irlandès The Chieftains al seu Vigo natal. Convertit en el seu protegit, es va dedicar a explorar els orígens de la música celta al mateix temps que buscava les connexions amb altres sons d'arrel. Aquesta curiositat l'ha portat a recórrer el món i a intercanviar unes experiències que ha plasmat a la seva discografia. Un bon exemple és el seu segon disc "Os amores libres", gravat en deu països diferents i on  mostra les connexions entre la música celta i el flamenc. Posteriorment va tenir temps d'apropar-se al pop, a la música bretona, al cinema – amb la seva celebrada col·laboració a  la banda sonora de la pel·lícula "Mar adentro" d'Alejandro Amenábar- i fins i tot als sons brasilers.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 30 Desembre 2013
    Dl
    21:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Organitza:Concert Studio

Compartir