Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Caetano presenta Teresa
Caetano Veloso i Teresa Cristina

Descripció

Caetano veloso

Detalls

Caetano Veloso torna a Barcelona després de la històrica i triomfal gira amb Gilberto Gil, en la qual els dos astres de la música brasilera celebraven 50 anys de carrera. En aquesta ocasió, el genial cantautor també arriba amb una magnífica companyia: la cantant de samba Teresa Cristina, una artista que va hipnotitzar amb les seves interpretacions de Cartola. La vocalista carioca obrirà amb el repertori del gran sambista per excel·lència una nit que espera en grans emocions, perquè Caetano Veloso oferirà el millor d'ell mateix -és a dir, els seus grans èxits-, demostrant una vegada més que és un dels grans noms no ja de la música brasilera, sinó de la música popular de tots els temps.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 28 Abril 2017
    Dv
    21:30 h
    Sala de Concerts
    IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar el Full de responsabilitat (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Informació de l'obra

Preus:de 35 a 110 €
Organitza:The Project

Compartir