Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Big Bang Beethoven (estrena)
Explosió i revolució musical (a partir de 4 anys)

Descripció

Big Bang Beethoven

Fitxa artística

Orquestra de cambra: 
C. Amargós i M. Vila,violins; M. Juan, viola; E. Vila, violoncel; P. Weht, contrabaix; B. Ruiz, flauta travessera; L. Díaz, oboè i corn anglès; G. Salicrú, clarinet; G. Borràs, fagot; I. Oller, trompeta i fiscorn; E. Iniesta, mandolina i altres instruments de corda pinçada; M. Mezquida, piano; M. Pascual, percussió.

Eduard Iniesta, arranjaments i direcció musical
Enrique Cabrera, direcció coreogràfica

Detalls

Una oportunitat per descobrir la música de Beethoven en una proposta escènica-musical preciosista i de gran ambició artística. Sota la direcció musical del multiinstrumentista i compositor Eduard Iniesta i la direcció coreogràfica d’Enrique Cabrera, gaudirem d’un concert explosiu, profund, vital que desafiarà el destí i d’alguna manera ens farà més lliures.


Si vols passar un matí sencer en família al Palau, t’oferim la possibilitat de fer conjuntament amb aquest concert, l'activitat 'Visitem i experimentem el Palau'. El preu per a les dues activitats visita guiada + concert és de: 20 € infant / 12 € adult. La visita guiada comença a les 10.30 h.

Aquest paquet és vàlid pels dies 20·nov, 5·feb i 26·març i només està a la venda a Taquilles.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

 • 26 Març 2017
  Dg
  10:00 h
  Sala de Concerts
 • 26 Març 2017
  Dg
  12:00 h
  Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:11 €
Organitza:Fundació Orfeó Català-Palau de la Música

També pots comprar per:

Telèfon

902 442 882

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir