Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Beethoven i Mahler, duel de 'Cinquenes'
Dos cims del simfonisme

Descripció

NOSEDA, Gianandrea

Fitxa artística

Orquestra de Cadaqués
Orquesta Sinfónica Castilla y León
Gianandrea Noseda, director

Programa

Beethoven: Simfonia núm. 5 en Do menor, op. 67
Mahler: Simfonia núm. 5 en Do menor

Detalls

Guanyador del concurs internacional de direcció d'orquestra de Cadaqués el 1994, la carrera del director italià Gianandrea Noseda ha estat imparable des d'aleshores, però sempre vinculada als diversos projectes de l'orquestra catalana. Acabat de nomenar principal director convidat de la London Symphony Orchestra (un nomenament saludat així pel seu titular, Sir Simon Rattle: «Sempre he admirat la manera de fer música de Noseda, amb el seu ben poc habitual maridatge entre liricisme i drama.»), Noseda torna a dirigir Cadaqués en un projecte conjunt amb l'Orquesta Sinfónica de Castilla y León que aplega en un sol programa un meravellós duel de cinquenes simfonies: la de Beethoven, escrita entre els anys 1804 i 1808, i la de Mahler, escrita entre 1901 i 1902. Dels cops de destí beethovenians al solo de trompeta de Mahler que sembla reflectir-los en mirall i, és clar, a l'Adagietto cèlebre que Luchino Visconti (Mort a Venècia) va convertir en la banda sonora de més d'una vida. Beethoven i Mahler: duel de Cinquenes. Una clausura espectacular i punyent de BCN Clàssics.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 18 Maig 2017
    Dj
    20:00 h
    Sala de Concerts
    Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal

Informació de l'obra

Preus:de 22 a 69 €
Organitza:Ibermúsica i Tritó

També pots comprar per:

Telèfon

902 442 882

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir