Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Artistes convidats

El Palau és més que una sala de concerts. És un centre que aglutina l’excel·lència artística amb diferents fórmules: concerts, projeccions, exposicions, lectures poètiques... La música, les arts plàstiques i la literatura són disciplines que no són alienes a realitats entrecreuades. La cadència del vers, l’abstracció de la música, el traç fràgil d’un dibuix o la textura i el ritme d’una composició plàstica sovint convergeixen en diàlegs enlluernadors. Amb els dos artistes convidats i el poeta de la temporada, el Palau aspira a omplir d’ànima el públic.

Miquel Barceló

L’artista convidat de la temporada porta el seu univers de matèria primigènia al Palau per transportar-nos a l’ancestre que es reinventa i experimenta amb allò que li ha estat donat: tot. El fang, l’argila, la terra... Una personalitat amfíbia, mediterrània, que grata la sorra i es capbussa al mar, i que visita el temple modernista per cercar l’essencial, un nou origen.

11.04.19
Presentació en exclusiva de la intervenció de Barceló per al Palau adreçada a abonats i socis de l'Orfeó Català. Places limitades.

Antoni Llena

Esperit, equilibri i fragilitat és un trinomi amb un poder molt singular en l’obra d’Antoni Llena. El traç conceptual, la forma subtil i la coreografia lleugera i neta de la seva obra remeten directament a l’abstracció volàtil però indeleble de la música. Halos que perfumaran la temporada i n’envairan els espais.

14.02.19
Presentació en exclusiva de l’obra de Llena per al Palau adreçada a abonats i socis de l'Orfeó Català. Places limitades.

17.02.19 – 10.30 i 12 h
Activitat Familiar: taller d’experimentació artística amb Antoni Llena per a famílies

Màrius Sampere

El poeta convidat, malauradament, ens va deixar el passat mes de maig, però la seva veu ens guiarà durant tota la temporada encarnant perfectament la idea d’origen i final com una roda que es retroalimenta i ens torna al principi, on “ara comença el mai no acabar”.

El Palau se suma als homenatges des la Sala d’Assaig de l’Orfeó Català amb dues activitats. Una lectura “insomne” d’una de les seves obres més hipnòtiques, a càrrec d’una constel·lació de poetes i personalitats de la vida cultural. I la presentació de la darrera antologia editada per Edicions 62. La seva mística particular ressonarà, furiosa i estranyament clarivident, al llarg de tota la temporada.

13.11.18 – 19 h – Sala d'Assaig de l'OC
L'Esfera insomne. Una lectura-homenatge

28.11.18 – 19 h – Sala d'Assaig de l'OC
Presentació de la nova antologia poètica

Accés gratuït amb aforament limitat.