Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Àries i cors famosos d'òperas

Descripció

Àries i cors famosos d'òperas 648x680

Fitxa artística

Orquestra, Solistes i Cor de la Filharmònica Estatal Ucraïnesa

Detalls

Els millors fragments de les seves grans òperes. 

La música clàssica pot ser popular. Així ho demostra aquest concert, que reuneix cors, àries, duos i quartets de les grans òperes de Verdi, convertits en veritables himnes populars. 

Un paper destacat tindrà els cors, amb els quals Verdi va donar veu al poble i els va fer protagonista: des de la marxa triomfal de Aída, quan les tropes tornen victorioses de la batalla, el cor dels gitanos de Il Trovatore, que canten la seva alegria, fins a el “Va Pensiero” de Nabucco, el cant dels esclaus jueus oprimits, convertit en símbol de la Itàlia unificada sota els Habsburg, himne universal de la llibertat del poble. El programa inclou també fragments i peces d'uns altres dels grans títols de l'òpera, com a Don Carlo, Falstaff i La Traviata amb el seu fastuós brindis.

L'Orquestra i Cor de la Filharmònica Estatal Ucraïnesa, donaran vida amb la seva enorme qualitat artística aquest espectacular homenatge del genial compositor italià.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

 • 19 Desembre 2015
  Ds
  22:30 h
  Sala de Concerts
 • 28 Març 2016
  Dl
  19:00 h
  Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 26 a 53 €
Durada:120 minuts (aprox)
Organitza:Promoconcert

Compartir