Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Aries i cors famosos d'Ópera
Els millors fragments de les seves grans òperes

Descripció

20170411-ariasycoros_palau

Detalls

La música clàssica pot ser popular. Així ho demostra aquest concert, que reuneix cors, àries, duos i quartets de les grans òperes de Verdi, convertits en veritables himnes populars. 

Un paper destacat tindrà els cors, amb els quals Verdi va donar veu al poble i els va fer protagonista: des de la marxa triomfal de Aída, quan les tropes tornen victorioses de la batalla, el cor dels gitanos de Il Trovatore, que canten la seva alegria, fins a el “Va Pensiero” de Nabucco, el cant dels esclaus jueus oprimits, convertit en símbol de la Itàlia unificada sota els Habsburg, himne universal de la llibertat del poble. El programa inclou també fragments i peces d'uns altres dels grans títols de l'òpera, com a Don Giovanni, Nabucco i La Traviata amb el seu fastuós brindis.

L'Orquestra i Cor de la Filharmònica Estatal Ucraïnesa, donaran vida amb la seva enorme qualitat artística aquest espectacular homenatge del genial compositor italià.

 

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 11 Abril 2017
    Dt
    18:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 28 a 55 €
Organitza:Promoconcert

Compartir