Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Apollon Musagète Quartett

Descripció

Fitxa artística

Apollon Musagète Quartet
Pawel Zalejski i Bartosz Zachlod, violins
Piotr Szumiel, viola
Piotr Skweres, violoncel

Programa

J. Haydn: Quartet de corda op. 64 nº 5
K. Szymanowski: Quartet de corda nº 1
F. Chopin:
Estudi en Do sostingut menor, Op. 25/07 (arranjament Milij Balakirew)
E. Grieg: Quartet de corda en Sol menor Op. 27

Detalls

L’Apollon Musagète Quartett es va formar l’any 2006 a Viena y dos anys després ja guanyava concursos arreu d’Europa. En la seva segona visita a Barcelona ens presenta un programa extraordinari amb un quartet classic “La Alondra” Op. 64 nº 5 de Josef Haydn, el primer quartet del polonès Karol Szymanowski, un dels quartets de corda més meravellosos creats el segle XX i el quartet en sol menor de Edvard Grieg, una obra de qualitat excepcional i amb una bellesa indiscutible. Completa el programa amb la curiosa transcripció que Balakirew va fer d’un dels magnífics estudis per a piano de Frederic Chopin.

Concert emmarcat dins el Festival de Música Polonesa a Catalunya, cofinançat pel Ministeri de Cultura i Patrimoni de la República de Polònia, que es celebra del 15 al 23 d’octubre als auditoris més prestigiosos de Catalunya. Consulteu la programació completa de aquest Festival a www.musicapolonesa.cat

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 16 Octubre 2016
    Dg
    18:00 h
    Petit Palau

Informació de l'obra

Preus:20 €
Durada:95 minuts (aprox)
Organitza:IDEA Gestion Cultural

També pots comprar per:

Telèfon

902 442 882

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir