Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Alí Arango
guitarra

Descripció

Alí Arango

Fitxa artística

Alí Arango, guitarra

Programa

Programa per determinar

Detalls

Amb un virtuosisme al servei de la musicalitat i una barreja equilibrada de sutilesa i força expressiva, Alí Arango està considerat un dels solistes més destacats de l'actualitat. Guitarrista clàssic d'enorme talent i sensibilitat, ha conquistat tot tipus de públics i jurats, sent guardonat amb el primer premi als festivals més importants del gènere, com el Certamen Internacional de Guitarra Miguel Llobet, el Encuentro Internacional de Guitarra Clásica Andrés Segovia, el Concurso Internacional de Guitarra Comarca el Condado i el Düsseldorfer Gitarfestival (Alemanya), entre d'altres. Va ser guanyador també del concurs El Primer Palau, organitzat pel Palau de la Música Catalana, al que torna, vuit anys després, per a oferir un concert que serà, sens dubte, memorable

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 30 Setembre 2017
    Ds
    21:00 h
    Sala de Concerts
    Comprar

Informació de l'obra

Preus:de 39 a 45 €
Organitza:Fundació Orfeó Català-Palau de la Música

També pots comprar per:

Telèfon

902 442 882

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).