Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Alí Arango & Friends
guitarra

Descripció

Alí Arango

Fitxa artística

Alí Arango,  guitarra
 
Artistes convidats:
Martín Meléndez,  violoncel
Josué Fonseca, guitarra

Programa

Obres de Paco de Lucía, Francesc Tàrrega, Agustín Barrios, Manuel de Falla i Frédéric Chopin

Detalls

Amb el virtuosisme al servei de la musicalitat i una barreja equilibrada de sutilesa i força expressiva, per aquestes - i per altres raons - Alí Arango és considerat un dels solistes més destacats de l’actualitat. Guitarrista d’enorme talent i sensibilitat, ha conquistat tot tipus de públics i jurats, sent guardonat 23 cops, amb 11 primers premis als festivals més importants del gènere, com el Certamen Internacional de Guitarra Miguel Llobet, el Certamen Internacional de Guitarra Clásica Andrés Segovia i el de Düsseldorfer Gitarfestival, entre d’altres. Va ser guanyador també del concurs El Primer Palau, organitzat a Barcelona pel Palau de la Música Catalana, al que torna en el marc del cicle Mestres de la Guitarra al Palau.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 8 Setembre 2018
    Ds
    21:00 h
    Sala de Concerts
    Comprar

Informació de l'obra

Preus:de 39 a 45 €
Organitza:Fundació Orfeó Català-Palau de la Música

També pots comprar per:

Telèfon

902 442 882

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir