Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Alexandra Soumm
Orquestra Camera Musicae

Descripció

Alexandra Soumm

Fitxa artística

Orquestra Camera Musicae
Alexandra Soumm, violí
Tomàs Grau, director

Programa

P. I. Txaikovski: Concert per a violí i orquestra en Re major, op. 35
P. I. Txaikovski: Simfonia núm. 5 en Mi menor, op. 64

Descarregar el programa de mà
Document PDF (4.28MB)

Detalls

El compromís d’Alexandra Soumm, una violinista esclatant

Poques vegades una artista casa tan perfectament amb l’esperit de la formació amb qui col·labora: des de l’Orquestra Camera Musicae volem compartir la nostra felicitat per comptar amb la jove violinista Alexandra Soumm, considerada per la crítica francesa com a l’artista amb més projecció de la seva generació. Soumm, però, no es conforma amb unes qualitats interpretatives excel·lents sinó que evidencia (i destina molts dels seus esforços i energies) el seu compromís social en dos projectes de gran relleu. L'any 2012 va fundar l’ONG Esperanz’Arts amb l’objectiu d’atorgar oportunitats a persones amb risc d’exclusió a través de l’art. Igualment remarcable és el seu rol d’apadrinament d’El Sistema (Abreu) a França.

Soumm fa evident que joventut i projecció és un binomi que no està en absolut renyit amb consciència social i creixement personal a través de la cultura i les arts. L’escoltarem com a solista en el magnífic concert de Txaikovski en Re major (que l’orquestra ja a interpretar amb el seu concertino, Joel Bardolet, com a solista). Completarà el programa l’audició de la cinquena simfonia del mateix compositor, en Mi menor. Txaikovski colpeix a cada escolta, també en marcs òptims per a la divulgació de la música clàssica com són el cinema (el propi concert per a violí i orquestra forma part de la BSO del film de Radu Mihaileanu, El concert). El director titular i artístic de l’Orquestra Camera Musicae, Tomàs Grau, dirigeix el concert inaugural de la temporada al Palau. 

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 4 Desembre 2016
    Dg
    18:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 24 a 36 €
Organitza:Orquestra Simfònica Camera Musicae

També pots comprar per:

Telèfon

902 442 882

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir