Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Albrecht Mayer & Orquestra Simfònica Camera Musicae
Vaughan Williams: l’elegància anglesa

Descripció

Albrecht Mayer

Fitxa artística

Albrecht Mayer, oboè
Orquestra Simfònica Camera Musicae
Tomàs Grau, director

Programa

E. Elgar: Serenata per a cordes, op. 20
R. Vaughan Williams: Concert per a oboè i orquestra
L. van Beethoven: Simfonia núm. 7, op. 92

Detalls

Tanquem la temporada però no podíem fer-ho de qualsevol manera: després d’anys de feina silenciosa ens fa enormement contents que el solista d’oboè de l’Orquestra Filharmònica de Berlín hagi acceptat la nostra invitació per tocar un concert meravellós i evocador: ni més ni menys que el Concert per a oboè i orquestra en La menor de Ralph Vaughan Williams (1944). Una partitura excepcional plena d’enormes dificultats per al solista i que Albrecht Mayer, artista del segell Deutsche Grammophon, coneix a la perfecció.

Vaughan Williams, conscient de la dificultat d’equilibrar el so de l’oboè com a solista, redueix l’Orquestra en gran part dels moviments, renunciant a l’ús gratuït dels tutti. Això crea una sensació de diàleg elegant entre els instruments i sense alliberar en cap moment al solista d’una responsabilitat màxima. El director titular i màxim responsable artístic de l’Orquestra, Tomàs Grau, dirigeix aquest concert, que s’obre amb la Serenata per a cordes del també compositor anglès Edward Elgar i novament cedeix el protagonisme al nom que vertebra aquesta temporada 2017-2018, Ludwig van Beethoven, de qui l’Orquestra n’interpretarà la Simfonia núm. 7 en La major a manera de clausura.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 13 Maig 2018
    Dg
    17:30 h
    Sala de Concerts
    Comprar

Informació de l'obra

Preus:de 24 a 45 €
Organitza:Orquestra Simfònica Camera Musicae

També pots comprar per:

Telèfon

902 442 882

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir